Leverancier van exclusieve relatiegeschenken

Wijn een afgezaagd cadeau? Niets is minder waar. Wijn is nog immer een geliefd geschenk om te krijgen. Zeker als de wijn met toewijding is uitgezocht en iets zegt over de gever en/of ontvanger. Er zijn genoeg redenen om een relatiegeschenk te geven. Traditioneel is het eindejaar, maar verras een relatie ook eens voor een andere aanleiding met een mooie fles als blijk van waardering. Denk aan een getekend of verlening van een contract, een jubileum, een verjaardag, een opening of zomaar.

Persoonlijk

Wij zoeken de wijn met zorg samen met je uit. Omdat we een gevarieerde en uitgebreide collectie hebben, kunnen we van elk wijngeschenk iets persoonlijks maken. Door de herkomst, smaak, samenstelling of vorm van de fles. Ook een oude port uit een toepasselijk jaar verrast. We stellen een pakket samen met een boek, smaakvolle producten of wijnglazen en-attributen.

Beleving

Wil je iemand een beleving cadeau geven? Geef dan een proefkist. Samen met een gezelschap kan de ontvanger genieten van op elkaar afgestemde wijnen en/of port. Een ander opvallend relatiegeschenk is een magnum, een grote fles van anderhalve liter of de Jeroboam van drie liter. Ook flessen in andere afwijkende formaten en vormen spreken tot de verbeelding.

Verpakking

Uiteraard verpakken we de wijnen fraai. Een houten wijnkist, exclusieve wijndoos of een wijntas zijn ware cadeaus om te geven. Op onze houten wijnkistjes zit statiegeld. Bij retournering krijg je een fles wijn in ruil. Wij bezorgen de pakketten op elke gewenste locatie.

Relatiegeschenk

Wij bieden diverse luxe kisten en kartonnen geschenkdoosjes aan met
keuze uit meer dan 500 verschillende wijnen.

Vanaf €10,-

Relatiegeschenk

Bij ons zijn het hele jaar door diverse pakketten verkrijgbaar met heerlijke Spaanse wijnen van eigen Import vanuit La Mancha.
evt in combinatie met Olijfolie
en Manchego kaas.

€30,00

Relatiegeschenk

Exclusief cadeau: zeer luxe top Cava in een handgeblazen fles met ronde bodem.

€81,-

Relatiegeschenk

Diverse heerlijke wijnen van ons geliefde
wijnhuis uit Veneto

Vanaf €12,50

Relatiegeschenk

Verras uw zakelijke relatie met een mooie grote fles 1,5 liter Neropasso
uit Veneto in een luxe om doos.
(ook verkrijgbaar in 3 liter Jeroboam)

€24,00

Relatiegeschenk

Feestelijke bubbels van Schlumberger uit Oostenrijk in diverse formaten.

vanaf €17,-

Relatiegeschenk

Fraaie Magnum Prosecco DOCG Valdobiadene van Bepin de Eeto in
Luxe geschenkdoos.

€ 28,95