Neem een kijkje in onze winkel

Een fles wijn ontkurken is een momentum. Het is de opmars naar een verrukkelijk ogenblik van genieten. Een lekker glas wijn maakt je ontspannen, blij en zorgt in gezelschap voor een vermakelijk gespreksonderwerp.

premium bootstrap themes

Openingstijden

Wijnhandel Halve Morgen
Kleine Molenstraat 19A
6661 EC Elst Gelderland
Tel.: +31 (0) 481-374464
Email: 

Openingstijden:
Di op afspraak
Wo-do van 10.00 tot 18.00 uur
Vr van 10.00 tot 18.00 uur
Za van 10.00 tot 17.00 uur
Ma gesloten

Importeur.

Wijnhandel Halve Morgen importeert rechtstreeks de beste wijnen uit Frankrijk, Italië en Spanje maar ook uit de nieuwe wijnlanden zoals Chili, Argentinië en Zuid-Afrika. We bezoeken wijnboeren regelmatig om wijnen te keuren en de beste te selecteren. Dat zijn kleine wijngaardeniers die soms nog op de ouderwetse manier met ezels het land bewerken, maar ook wijnproducten die met hypermoderne technieken waanzinnige blends creëren. Al onze wijnen hebben een eigen karakter met iets bijzonders.

Specials

Ook uit eigen land hebben we wijnen op het schap staan. Zo zijn de druivenrassen Regent en Johanniter bestand tegen ons vochtige klimaat. Verrassend hoe smaakvol de wijnen van eigen bodem zijn. Een aanrader om te proberen. Nederlandse wijnen zijn in opkomst en we zien meer ontwikkelingen. Wijnen in spannende kleuren zoals blauw en roze en wonderlijke blends met bijvoorbeeld chocolade. Je vindt het in onze winkel.

Proeven

Over smaak valt niet te twisten en daarom hebben we verschillende mogelijkheden om onze wijnen te proeven. Onze proeftassen met zes flessen zijn populair. De houten proefkisten zijn een fraai geschenk om te geven. Daarnaast organiseren we regelmatig wijnproeverijen in de winkel en op locatie.

Cadeaus

Wijn is een geliefd cadeau. Van elk wijngeschenk maken wij iets bijzonders. Een aantal mooie flessen wijn in een authentiek gebrande houten kistje doet altijd goed. We hebben flessen in aparte vormen en formaten. Bovendien kunnen we een pakket maken met delicieuze lekkernijen, een wijnboek of bijpassende wijnglazen.

Duurzaam

Een fles wijn in een kist straalt authenticiteit uit. Op de luxe houten kisten branden wij ambachtelijk, handmatig ons merk. Wanneer je de kist bij ons retourneert, krijg je een fles wijn cadeau. Wij dringen hiermee bomenkap terug en dragen daarmee bij aan het behoud van de natuur. Daarnaast hebben we een groot aantal biologische wijnen in het rek staan. Heerlijke wijnen die op een verantwoorde manier geproduceerd zijn.

Wijn kopen

Register Vinoloog Danny van Leersum geeft je advies bij elke aankoop in onze sfeervolle winkel in Elst. We leveren aan particulieren, bedrijven en horeca. Bestel je online dan heeft u meestal binnen 3 dagen de wijnen in huis. Je betaalt geen verzendkosten bij een bestelling boven €120,- Voor relatiegeschenken of het samenstellen van de wijnkaart voor een Horecagelegenheid maken we graag een afzonderlijke afspraak.
Meer weten? Neem contact op! Of bestel direct op deze website.