Leverancier van exclusieve relatiegeschenken

Wijn een afgezaagd cadeau? Niets is minder waar. Wijn is nog immer een geliefd geschenk om te krijgen. Zeker als de wijn met toewijding is uitgezocht en iets zegt over de gever en/of ontvanger. Er zijn genoeg redenen om een relatiegeschenk te geven. Traditioneel is het eindejaar, maar verras een relatie ook eens voor een andere aanleiding met een mooie fles als blijk van waardering. Denk aan een getekend of verlening van een contract, een jubileum, een verjaardag, een opening of zomaar.

Persoonlijk

Wij zoeken de wijn met zorg samen met je uit. Omdat we een gevarieerde en uitgebreide collectie hebben, kunnen we van elk wijngeschenk iets persoonlijks maken. Door de herkomst, smaak, samenstelling of vorm van de fles. Ook een oude port uit een toepasselijk jaar verrast. We stellen een pakket samen met een boek, smaakvolle producten of wijnglazen en-attributen. 

Beleving

Wil je iemand een beleving cadeau geven? geef dan een proefkist. Samen met een gezelschap kan de ontvanger genieten van op elkaar afgestemde wijnen en/of port. Is er echt iets te vieren? We hebben speciale bubbels en champagnes, feestelijk gekleurde wijnen en hippe chocoladewijn bijvoorbeeld. Een opvallend relatiegeschenk is een magnum, een grote fles van anderhalve liter of de Jeroboam van drie liter. Ook flessen in andere afwijkende formaten en vormen spreken tot de verbeelding.

Verpakking

Uiteraard verpakken we de wijnen fraai. Een houten wijnkist, exclusieve wijndoos of een wijntas zijn ware cadeaus om te geven. Op onze houten wijnkistjes zit statiegeld. Bij retournering krijg je een fles wijn in ruil. Wij bezorgen de pakketten op elke gewenste locatie.

Meer weten? Neem contact op! Of bestel direct op deze website.