Leverancier van exclusieve relatiegeschenken

Een exclusieve wijnverrassing

Relatiegeschenken alleen met kerstdagen weggeven? Niets is minder waar. Wijn is iedere dag een leuk geschenk om relaties mee te verrassen. In de wintermaanden adviseert wijnhandel Halve Morgen rode wijnen als relatiegeschenk. In de zomermaanden doen een frisse rosé of een fruitige witte wijn het erg goed. Van een bordeaux tot een Domaine D’astruc of Zenato Ripassa, verras uw klant met een passend wijngeschenk. Laat u eventueel persoonlijk adviseren, want iedere afzonderlijke gelegenheid vraagt om een uniek wijncadeau. Bij Wijnhandel Halve Morgen vindt u altijd een wijngeschenk of wijncadeau dat op uw wensen aansluit.

Luxe wijnverpakkingen

Een goede fles wijn of wijn voor een speciale gelegenheid verdient een bijzondere verpakking. Met een houten wijnkist, een exclusieve wijndoos of mooie flestas wordt het geven en ontvangen van het wijngeschenk een heuse beleving. Luxe verpakkingen in de vorm van kartonnen wijndozen, houten wijnkistjes of wijntasjes geven uw wijngeschenk namelijk extra uitstraling. Een smaakvolle wijnbeschrijving maakt de beleving vervolgens compleet. Wilt u uw relaties ook eens verrassen met een wijngeschenk? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wijngeschenken

Wijnhandel Halve Morgen biedt u een zeer uitgebreide keuze aan wijngeschenken, voor iedere smaak en elk budget. Een mooie verpakking en leuke accessoires, zoals een exclusieve kurkentrekker, verfijnd glaswerk of luxe noten, maken het wijngeschenk onweerstaanbaar. Uw wijngeschenken kunnen op locatie worden bezorgd. Alle wijnen zijn leverbaar in diverse formaten, zoals magnums, de grotere flessen van anderhalve liter en de extragrote Jeroboam van drie liter. Bekijk het wijnassortiment. 

Meer weten? Neem contact op! Of bestel direct op deze website.